Opstartstilbud

Madpoteket slår dørene op og glæder sig til at hjælpe dig til større sundhed, energi og velvære.

Det fejrer jeg med at give 50% rabat på alle mine konsultationer og sundhedsforløb – både med og uden essentielle olier – i hele efteråret 2020, dvs. september, oktober og november måned.

Sundhedsrådgivning – 1:1 konsultationer

I klinikken i Ballerup eller online.

Inden du  booker din første konsultation, tilbyder jeg en gratis kort samtale, for at se om jeg er det rette match til at hjælpe dig. Skriv til info@madpoteket.dk , så ringer jeg dig op.

Indledende Konsultation

Indledende konsultation på 90 minutter, så vi har god tid til at vende alle relevante emner, og sætte vejen mod til mål. Vi tager udgangspunkt i de informationer du har sendt til mig forud for konsultationen. Vi går i dybden med KRAMSS-faktorerne, med fokus på de mest relevante for dig. 

 

Pris: 900 kr

Opfølgende Konsultationer

Vi følger op på de successer og udfordringer du evt. har oplevet siden vi mødtes sidst. Vi justerer hvis der er behov for det, taler om motivation, ændring af vaner og evt. andet vi skal arbejde med.

Opfølgende konsultationer kan kun bestilles, når man har haft en indledende konsultation.

Pris: 675 kr

Vælg et forløb og spar penge

Livsstils ændringer og vaner tager tid at ændre, og hvis du lider af auto-immune sygdomme eller livsstils sygdomme er der ofte behov for flere konsultationer, så hvorfor ikke købe et forløb og spare penge? 

 

Pris: Se mulighederne nedenfor

Sundhedsrådgivning – Vælg mellem tre forløb

Scroll ned for at se de tre Sundhedsforløb inkl støttende essentielle olier

Kick-Start

Til dig der kender dit mål og gerne vil have sparring på hvordan du bedst griber det an, og hvilke knapper du kan dreje på. Sammen ser vi på dit mål og kick-starter din rejse mod mere energi og større velvære. Vi mødes 3 gange med to ugers mellemrum.

 

3 konsultationer
Første konsultation 90 min.
To konsultationer af 60 min.
Varighed: 1 måned
Pris: 2.000 kr

Boost

Til dig der gerne vil igang med nogle sundere vaner, og ønsker hjælp til at komme igang. Måske har du en konkret problemstilling vi skal tage hånd om. Vi ser på din livsstil, og ligger en nærende og støttede handlingsplan med udgangspunkt i dit liv. Vi mødes 2 gange om måneden.

4 konsultationer
Første konsultation 90 min.
Tre konsultationer af 60 min.
Varighed: 2 måneder
Pris: 2.550 kr

Optimer

Til dig der er motiveret til at ændre nogle af dine vaner og ved at det ikke sker fra den ene dag til den anden. Måske døjer du med livsstilssygdomme eller en auto-immun sygdom, eller har andre gener du gerne vil mindske ved at arbjede på en aturlig måde med den bagvedliggende årsag. Vi mødes to gange om måneden.

6 konsultationer
Første konsultation 90 min.
Fem konsultationer af 60 min.
Varighed: 3 måneder
Pris: 3.750 kr

Sundhedsrådgivning – Inkl. Støttende Essentielle Oiler

Jeg tilbyder sunhedsforløb inkl støttende essentielle oiler fra doTERRA. Det kan være udfordrende at ændre vaner og lave livsstilsændringer, derfor er olierne geniale til at støtte dig i processen.

Jeg udvælger olierne til dig personligt. Nogle støtter dit humør, din motivation, din fordøjelse, er beroligende eller hjælper til en bedre nattesøvn.

Olierne er CPTG: Certified Pure Therapeutic Grade®, dvs 100% rene plante ekstrater fri for kemi.

Kick-Start Plus

Til dig der kender dit mål og gerne vil have sparring på hvordan du bedst griber det an, og hvilke knapper du kan dreje på. Sammen ser vi på dit mål og kick-starter din rejse mod mere energy og større velvære. Vi mødes 3 gange med to ugers mellemrum. Du får 2 støttende terapeutisk oiler og en bog om oilerne.

 

2 CTPG essentielle olier
1 bog: Magi med Esentielle Olier
3 konsultationer
Første konsultation 90 min.
To konsultationer af 60 min.
Varighed: 1 måned
Pris: 2.400 kr

Boost Plus

Til dig der gerne vil igang med nogle sundere vaner, og ønsker hjælp til at komme igang. Måske har du en konkret problemstilling vi skal tage hånd om. Vi ser på din livsstil, og ligger en nærende og støttede handlingsplan med udgangspunkt i dit liv. Vi mødes 2 gange om måneden. Du får 3 støttende terapeutisk oiler og en bog om oilerne.

3 CTPG essentielle olier
1 bog: Magi med Esentielle Olier
4 konsultationer
Første konsultation 90 min.
Tre konsultationer af 60 min.
Varighed: 2 måneder
Pris: 3.150 kr

Optimer Plus

Til dig der er motiveret til at ændre nogle af dine vaner og ved at det ikke sker fra den ene dag til den anden. Måske døjer du med livsstilssygdomme eller en auto-immun sygdom, eller har andre gener du gerne vil mindske ved at arbjede på en aturlig måde med den bagvedliggende årsag. Vi mødes to gange om måneden. Du får 4 støttende terapeutisk oiler og en bog om oilerne.

4 CTPG essentielle olier
1 bog: Magi med Esentielle Olier
6 konsultationer
Første konsultation 90 min.
Fem konsultationer af 60 min.
Varighed: 3 måneder
Pris: 4.500 kr

Alt det praktiske

Før du booker en konsultation hos Madpoteket, bør du læse nedenstående.

Afbud

Ved afbud senest 24 timer før kan tiden ombookes. Pengene refunderes ikke.

Betaling

Betaling for et forløb betales ved opstart af forløbet.

Betaling modtages som overførsel til bank konto.

Disclaimer

Det er kundes eget ansvar at oplyse alle relevante helbredsmæssige forhold inkl. allergier og intolerancer.

Min rådgivning skal ses som vejledende, og kunden bør altid konsultere egen læge og agere i samråd med egen læge. Hvor vidt kunden vælger at følge min rådgivning er altid på kundes eget ansvar.

Politik & GDPR

Kommer her…..

Essentielle Olier

Essentielle olier er 100% rene udtræk af planter. De arbejder på celle plan og støtter vores fysiske, mentale og følelsesmæssige udfordringer ved at transformere blokeringer og begrænsninger på en helt natur måde.

Kontakt

Tel: 5352 3530

E-mail: info@madpoteket.dk

Klinik

Søgårdsvej 1

2750 Ballerup

Følg Med