Sundheds-rådgivning

Jeg kan hjælpe dig ….

Hvis du savner balance i dit liv, hvis du føler dig træt og udkørt, har gener eller symptomer du gerne vil blive kvit, hvis du ønsker at ændre dine vaner eller livsstil til en sundere livsstil, men simpelthen ikke kan komme i gang, så kan jeg hjælpe dig i gang og hjælpe dig undervejs på din sundhedsrejse.

Jeg tilbyder dig al min viden, erfaring og støtte. Der findes ingen pille eller quick fix. Desværre. Men der er massere af muligheder, og jeg hjælper og støtter dig hele vejen. Mit mål er at hjælpe dig til større velvære og livskvalitet, ved at give dig en masse konkret viden du kan handle på.

Hvad er en Sundhedsrådgiver?

Vi oplever i den vestlige verden en voldsom stigning i livsstilssygdomme, så som hjertekar og kredsløbs udfordringer, overvægt, diabetes II, allergier, eksemer og mentale udfordringer så som stress, depression og angst. Som Umahro certificeret Sundhedsrådgiver, kigger vi på det hele menneske herunder kost og ernæring samt livsstil. Vi arbejder først og fremmest med basal sundhed baseret på at få KRAMSS* faktorerne på plads. Derefter, hvis der er behov for det, dykker vi dybere ned og kigger på hvordan vi kan optimere KRAMSS faktorerne for netop dog.

 *) står for: Kost, Rygning, Alkohol, Motion, Søvn, Stress

Sundhedsrådgivning

Z

Kick Start - Forløb på 1 måned

Har du brug for mindre justeringer i din livsstil for at opnå den energi og sundhed du drømmer om, så kunne et kort forløb med tre konsultationer være det rette for dig.

Z

Boost - Forløb på 2 måneder

Måske er dine mål tydelige for dig, men du savner sparring på hvordan du kommer igang med en vedvarende livsstilændring, der virker for netop dig og passer ind i dit liv?

Måske er du generalt udkørt og mangler energi og overskud?

Her ville et forløb på fire konsultationer over 2 måneder, nok være et godt bud for dig.

Z

Optimer - forløb på 3 måneder

Ændring af kost, vaner og livsstil sker ikke fra den ene dag til den anden. Dels tager det tid og dels er det klogt at tage lidt ad gangen og bygge på, når du er klar. Derfor anbefaler jeg et forløb hvor vi mødes seks gange over tre måneder.

Z

Længere forløb

Ønsker du min støtte og hjælp til en større ændring i din livsstil, eller har du svære symptomer du vil arbejde for at mindske, så anbefaler jeg, at vi samarbejder over en periode på 6 – 12 måneder. Vi følger op og justerer planen og mødes efter aftale.

Hvordan kommer du i gang?

 

Jeg tilbyder forløb med 1:1 konsultationer i min klinik i Ballerup, eller online konsultationer med video f.eks. via zoom.

 

Du har mulighed for at få en gratis kort afklarende samtale om et samarbejde med mig, er det rigtig for dig. Skriv til info@madpoteket.dk , så ringer jeg dig op.

 

 

 

Hvorfor sundhedsrådgiving?

Hvis du oplever ubalancer i det liv, forsøger vi at finde frem til de underlæggende faktorer (functional medicine) og balancere disse, frem for kun at behandle symptomerne. På denne måde komplementerer vi lægerne og sundhedsvæsenet, ved at undersøge om der er faktorer i din kost, livsstil eller miljø, der ikke er til gavn for dig. Den gode nyhed er, at der er utrolig meget du selv kan gøre, og det er enormt stærkt at tage kontrol over og ansvar for sit eget liv og helbred.

Hvordan jeg arbejder som Sundhedsrådgiver

Som Sundhedsrådgiver tager jeg i konsultationen udgangspunkt i netop din særlige situation. Din baggrund, din historie og dine mål. Ikke to mennesker er éns, hvorfor det er så afgørende for succes and vi skræddersyer en handlingsplan du motiveres af og kan holde fast i. Jeg hjælper dig med at løse de sundhedsmæssige udfordringer du står med lige nu. Jeg tager afsæt i dine mål og din motivation, og er du nysgerrig på rejsen er det endnu sjovere. Det er en fascinerede rejse, og ofte vil jeg spørge dig: ”Hvad er den næste lille ting du kan gøre nu og her, der fører dig tættere på dit mål?”

U

KOST

Kost er meget mere end mad og kalorier. Kosten er frem for alt brændstof og næringsstoffer til alle de vitale funktioner i din krop. Når først vi forstår det, bliver det meget nemmere at vælge mad der nærer vores krop. Kosten har via vores fordøjelse og optagelse i cellerne en helt afgørende indflydelse på vores fysiske og mentale sundhed samt vores energi niveau.

S

RYGNING

Helt kort: Det altoverskyggende bedste du kan gøre for din sundhed er at stoppe med at ryge.

S

ALKOHOL

Drikker du for meget? Udover at alkoholen tærer på dine ressourcer, når den skal nedbrydes og kroppen afgiftes (kendt som tømmermænd), så har et stort alkohol forbrug alvorlige heldbredsmæssige konsekvenser på længere sigt.

T

MOTION

Der findes SÅ mange fordele ved motion og bevægelse, at det er helt afgørende for din sundhed og vitalitet. Desværre bevæger mange af os sig alt for lidt. Hvis du ikke er vant til at dyrke motion er det udgangspunktet vi starter fra, men målet er at få mere bevægelse i hverdagen og finde en motionsform du kan lide og derfor for gjort.

T

SØVN

Kroppen har brug for restitution og hvile. Det fleste har brug for 7-8 timers god nattesøvn. Mange har problemer med at sove, men heldigvis findes der meget værktøj i værktøjskassen, der kan hjælpe dig til en bedre nattesøvn.

S

STRESS

Langvarrigt stress er skadeligt for vores humør, overskud men også vores sundhed. Vi ser desværre en eksplotion af stress-ramte i vores samfund. Vi arbejder med strategier for afstressning for at du kan igen kan opnå balance, glæde og velvære i dit liv.

Følg med på de Sociale Medier

Hop over på Facebook eller Instagram og følg med i stort og småt fra Madpoteket. Mit mål er at inspirere dig til sundere valg, og vise at en sund livsstil ikke behøves at være hverken svært eller knoklende.

Kontakt

Tel: 5352 3530

E-mail: info@madpoteket.dk

Klinik

Søgårdsvej 1

2750 Ballerup

Følg Med