fbpx

Spis Dig Sund & Slank

Giv din krop de bedste forudsætninger for et Lettere Liv

Giv Din Krop De Bedste Forudsætninger for et Lettere Liv

Kan du genkende noget af det her?

 • Du synes egentlig du spiser sundt, men du spiser ofte for meget og for meget af det søde. Bagefter føler du dig ofte oppustet, tung og træt.
 • Du ved du burde spise mere grønt, men mangler inspiration til hvordan.
 • Du har meget at se til, og det kniber ind i mellem med at holde energien, motivationen og humøret højt.
 • Du har svært ved at koncentrere dig 100% hele arbejdsdagen, og er mentalt klar til at tjekke ud kl 14.
 • Tøjet strammer de forkerte steder, og det er længe siden du kunne passe yndlingskjolen, der hænger i skabet, og venter på at du lige får smidt de ekstra kilo du har taget på.
 • Du har prøvet flere slankekure, men det blev hurtigt surt, eller kilo’ene kom snigende på igen bagefter.
 • Efter aftensmad ser det sløjt ud med overskuddet, og din lunte er kort.

Sådan behøves det ikke at være længere.

Forstil dig det her i stedet for:

 • Efter en god nats søvn, vågner du op om morgenen og føler dig frisk og udhvilet.
 • Du føler dig godt tilpas, og bemærker, at tøjet sidder løsere end før.
 • På arbejdet kører det for dig. Når dine kollega’er går sukkerkolde om eftermiddagen, fortsætter du uden problemer arbejdet, fordi du ved præcis, hvad du skal putte i munden for at holde din energi og konsentration oppe.
 • Efter arbejde har du stadig energi og overskud, til at bevæge dig og være aktiv et par gange om ugen.
 • Om aftenen er du glad, mæt og taknemmelig for de fremskridt du mærker.

Jeg kan hjælpe dig til at få dit overskud tilbage – både fysisk og mentalt

Maden spiller naturligvis hovedrollen i kostvejledning. Jeg kan hjælpe dig, med at blive mere bevidst om dine spisemønstre, og hvordan du let kan ændre dem, uden at du skal gå på en stram slankekur eller lægge hele din hverdag om.

Kosten spiller en afgørende rolle for vores fysiske og mentale velvære. Ved at spise en kost, som du både kan lide og som sikrer, at din krop får den bedste brændstof og ernæring, vil du hurtigt opleve øget energi og velbefindende. Det er afgørende for et varigt vægttab.

Mit mål er at hjælpe dig til større velvære og livskvalitet, ved at give dig en masse konkret viden du kan handle på.

Kostvejledning er for dig …

Der ønsker et – bogstavelig talt – lettere liv. Dig, der ønsker vejledning i hvordan du kan ændre din kost, så den bliver mere optimal i forhold til det mål, du har. Det er for dig, der er motiveret til at ændre din kost og spisevaner, hvad enten det er små ændringer lidt ad gangen, eller en helt ny måde at spise på, for NU skal der bare ske noget!

Jeg har været meget glad for Mettes støtte i mit vægttab og kostomlægning. Mette er rigtig god til at lytte og støtte. Især har jeg været glad for rådet om at ’gøre plads’ kaloriemæssigt til fx en snack om aftenen, og at jeg ikke skulle have dårlig samvittighed over det længere. Jeg har også taget Mettes råd om at træne mine muskler lidt mere til mig. Det øger forbrændingen og giver ekstra ’medvind på cykelstien’. Før troede jeg, at det var besværligt at tælle kalorier ’hele tiden’. Det er det ikke. Det bliver hurtig en rutine og man husker fx kalorierne i de typiske ting, man spiser. Det bliver også en helt sport, at spise det, man bedst kan lide OG som har færrest kalorier.

Lene Magner

I juni kontaktede jeg Madpoteket for at få lidt styr på mine madvaner. Gennem længere tid har jeg, uvis af hvilken årsag, glemt at spise mine tre daglige måltider. Jeg er ganske simpelt ikke sulten. Nogle dage spiser jeg kun en gang om dagen. Min sunde fornuft fortalte mig, at det nok ikke var smart for kroppen. Af den årsag ringede jeg til Mette fra Madpoteket.

Allerede efter første besøg ud af tre, fik jeg nogle gode råd til, hvad jeg kan gøre for at spise de tre faste måltider. Disse råd benytter jeg mig af i dag. Selvfølgelig glipper det nogle dage, Rom blev jo ikke bygget på en dag, men i det store hele husker jeg det 5 ud af 7 dage om ugen.

Mette foreslog mig bl.a. at spise nogle mellemmåltider. Ja ja tænkte jeg, jeg spiser knap nok til måltiderne og nu vil hun have jeg skal spise endnu mere. Men det fungerer faktisk ok.

Det er trygt og rart at være kunde hos Mette der er en flink og tillidsvækkende person med stor viden indenfor sit felt.

Vibeke

Kom godt i gang og sikkert i mål

Som din kostvejleder, guider jeg dig hele vejen fra den spæde start til du har helt styr på din nye kost og sundere vaner.

Jeg vejleder dig i at spise en kost, der er optimal for dig – uanset om dit ønske er vægttab, vægtstigning eller en kost med særlig fokus, f.eks. at spise flere grøntsager, for bare at nævne et eksempel.

Jeg tilbyder dig al min viden som kostvejleder og slankekonsulent, og jeg rådgiver dig med udgangspunkt i dine mål og din situation. Jeg hepper på dig og støtter dig hele vejen. Mit mål er at hjælpe dig til hvordan du i din hverdag selv vil træffe de sunde valg, ved at give dig en masse konkret viden du kan handle på.

Vægttab med fokus på sundhed og helbred

I et vægttabsforløb handler det i bund og grund om kalorier ind og kalorier ud. Men for mig er det absolut ikke ligegyldigt hvor kalorierne kommer fra. Jeg er meget optaget af madens indflydelse på vores sundhed – både som næring og energi til kroppen og som byggeklodser til vores celler.

Overvægt øger risikoen for mange helbredsproblemer, og det vi kalder livsstilsygdomme. Selvom målet for kostvejledning er vægttab, vil jeg altid inddrage min viden som sundhedsrådgiver, i den grad det er relevant for dig.

 

Sund mad giver dig mere overskud i hverdagen

Mit mål som kostvejleder, er at det bliver det naturlige valg for mine klienter at spise sund mad, fordi de har oplevet på egen krop at det gør en mærkbar positiv forskel for deres energi, velvære, humør og trivsel – og derved også smitter positivt af på deres familie og relationer.

Sund livsstil du ikke vil slippe igen

Min ambition er at klæde mine klienter godt på til at tage ejerskab og ansvar for deres egen sundhed, og derved opnå de bedste forudsætninger for at leve det liv de drømmer om.

Et forløb hos mig er begyndelsen på en sundere livsstil, som man har lyst til at fastholde resten af livet, fordi hverdagen nu føles så meget lettere end før.

Trygge rammer

Her er ingen løftede pegefingre, men altid fokus “hvad er det næste lille skridt du kan gøre” med udgangspunkt i din situation.

Når man skal ændre sin vaner, tager det noget tid at indarbejde og man kan mærke modstand eller miste motivationen. Som NLP coach kan jeg coache dig, så du genfinder motivationen og finder ressourcerne frem du skal bruge for at komme i mål.

Er du i tvivl om kostvejledning er noget for dig?

Du ved, du burde spise sundere og dyrke mere motion, men det virker uoverskueligt, for hvor skal man lige starte? og koster det ikke en bondegård med alle de grøntsager? og hvornår i al verden skal jeg finde tid til at gå i fitness centeret?

Bare rolig. Det behøver det slet ikke at være. Med de rette små tiltag, kan du opnå stor effekt.

Jeg magter ikke kun at spise salat!

Det skal da du bestemt heller ikke. Jeg vil altid anbefale dig en varieret kost, hvor der indgår mange grøntsager, bær og frugter for din sundheds skyld, men det er også enormt vigtigt at få proteiner, kulhydrater, kostfibre og sunde fedtstoffer gennem kosten.

Koster det ikke en "bondegård"?

Det behøver det slet ikke at være dyrere at omlægge sin kost. Du vælger selv hvor du vil købe dine grøntsager, og hvordan de skal være dyrket. Som udgangspunkt arbejder jeg med fødevarer, som du kan købe i et almindeligt supermarked.

Og tænk lige over hvor mange lækre bær du kan købe for det en plade chokolade eller en kage fra bageren koster.

Hvordan skal jeg få tid til Fitness?

Motion og bevægelse er en vigtig brik, hvis man ønske at tabe sig, og hvis man ønsker et langt og sundt liv.

Men man kan bevæge sig og dyrke motion på et utal af måder uden at gå i fitness center. Det vigtigste er, at finde en form du synes er sjov, og derfor får det gjort.

Kontakt

E-mail: info@madpoteket.dk

Klinik

Søgårdsvej 1

2750 Ballerup

Følg Med

Tilmeld dig nyhedsbrevet

 

Få Madpotekets nyhedsbrev med inspiration til sundere valg for kost, ernæring og livsstil direkte i din indbakke.

Nyhedsbrevet udkommer ikke fast, men når jeg har noget på hjertet :-)

Tak for tilmeldingen. Du modtager en e-mail fra Madpoteket om et øjeblik.