fbpx

Handelsbetingelser, Privatlivspolitik & Cookies

 

HANDELSBETINGELSER

 

RETTIGHEDER

Alle rettigheder til produkter tilhører Madpoteket.

 

Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt. Købet er personligt og må ikke lånes, sælges eller videregives til andre uden forudgående skriftlig aftale med Madpoteket. Med mindre andet er angivet, er beløbet en engangsbetaling og trækkes med det samme. Nogle beløb vil foregå i ratebetalinger. I så fald er det noteret på salgssiden.

 

ABONNEMENT

For abonnementer gælder at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode. Kvittering for trækket tilsendes per e-mail.

 

Du modtager en e-mail med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet.

 

Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at skrive til info@madpoteket.dk, eller ved at logge ind på din konto og selv stoppe abonnementet. Opsigelsen er øjeblikkelig, og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Allerede udsendte fakturaer skal dog stadig betales.

 

Produkter og ydelser kan købes med visa-Dankort eller MasterCard. Alle priser er i danske kroner.

 

Ved køb af online produkter, sker leveringen som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå lidt længere. Nogle online kurser modtages ikke lige efter en betaling, men frigives først på en bestemt dato. I så fald er det noteret på salgssiden.

 

RATEBETALINGER (kursus betalt i rater)

Vær opmærksom på at et abonnement og en ratebetaling ikke er det samme. Abonnement er et månedligt medlemskab (her er det muligt at stoppe betalingen uden binding for yderligere måneder). Ratebetaling er et online kursus, hvor betalingen er delt op i rater (her er det ikke muligt at stoppe en betaling). Ved tilmelding binder du dig til at betale alle rater og hvis raterne udebliver, overgives sagen med det samme til inkasso via Dinero – Collectia.

 

Ved udeblivelse af betaling, følges denne plan:

– Venlig påmindelse via mail (sendes til samme mail som online kurset er købt med). Adgang til kurset lukkes midlertidig indtil betalingen genoprettes.

– Venlig påmindelse nr. 2 via mail (sendes til samme mail som online kurset er købt med).

– 7 dage efter overskreden betaling: rykker nr 1.

– 14 dage efter overskreden betaling: rykker nr 2. Rykkergebyr på 100 kroner tillægges regningen.

– 1 måned efter overskreden betaling: Sagen overgives nu til inkasso via Dinero – Collectia.

 

 

RETURRET

På 100 % live workshops ydes 14 dages fuld returret, hvis du fortryder dit køb. Dog senest 1 måned før workshoppens afholdelsesdato.

 

Ved køb af delvist digitale produkter eller 100 % digitale produkter, bortfalder de 14 dages fortrydelsesret. Ved tilmelding binder du dig til at betale det fulde beløb, også hvis beløbet er inddelt i rater. Der er ingen returret.

 

Der er ingen returret, hvis beskrivelsen ikke er læst ordentligt igennem inden køb eller hvis du af personlige årsager ikke ønsker at købe alligevel fx at din personlige økonomi har ændret sig eller du har skiftet mening. Du får heller ikke refunderet dit køb, hvis du ikke har opnået det ønskede resultat, jeg kan kun give dig alle redskaberne, det fulde ansvar for at nå i mål, er dit eget.

Læs derfor beskrivelsen af produktet, se på din økonomi og stil alle dine spørgsmål inden dit køb.

 

PRIVATLIVSPOLITIK – INDSAMLING OG ANVENDELSE AF PERSONOPLYSNINGER

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER – OPFYLDELSE AF KONTRAKT

 Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bestiller en konsultation, et forløb eller foredrag, foretager køb via websitet el.lign.

 

Oplysninger i forbindelse med et køb /bestilling af konsultation /tilmeldelse til et forløb m.v.

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og evt. helbredsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login, booking af konsultation eller ved køb.

 

Oplysninger i forbindelse med at du tilmelder dig e-post med nyhedsbrev.

Når du tilmelder dig vores e-post med nyhedsbrev, tilbud og andre nyheder fra Madpoteket, giver du samtykke til, at vi behandler dit navn, e-mailadresse og evt. mobilnummer.

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspedition af dit køb, da det er nødvendigt for, at jeg kan opfylde min del af handlen samt i efterfølgende periode på 5 år i henhold til regnskabsloven. Herefter bliver oplysningerne slettet.

 

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER – SAMTYKKE

Hvis du har sat kryds i boksen ”ja, jeg giver samtykke til, at du må kontakte mig pr. e-mail med nyhedsbreve eller tilbud”, behandler jeg din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos mig, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

 

Du kan altid nemt og uden forklaring trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af mine e-mails eller ved at kontakte mig på info@madpoteket.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage mine nyhedsbreve og tilbud.

 

Alle der køber mine online kurser, handler gennem Simplero, hvor man kan betale med sit kreditkort gennem Stripe. Når du køber et online kursus eller abonnement hos Madpoteket, bliver dine oplysninger derfor også gemt hos Simplero og Stripe.

 

DATASIKKERHED

Uanset om jeg behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil jeg altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

 

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

 

COOKIES

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte: Facebook Pixel, Google Analytics, Google AdWords, Google Tag Manager, Mailchimp, Simplero og Instagram.

 

OPLYSNING, INDSIGELSE, ÆNDRING, DATAPORTABILITET OG SLETNING

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger jeg ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

 

Madpoteket

CVR-nr. 41492473

Søgårdsvej 1

2750 Ballerup

Tlf.: 53523530

E-mail: info@madpoteket.dk

 

Hvis der er fejl i oplysningerne, kan du altid bede om at få dem rettet, så jeg har de rigtige, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til mig på ovennævnte e-mailadresse.

 

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

 

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så jeg kan sende dig nyhedsbreve og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på afmeldingslinket i den enkelte nyhedsmail.

 

Hvis du ønsker at klage over min behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

 

Kontakt

Tel: 5352 3530

E-mail: info@madpoteket.dk

Klinik

Søgårdsvej 1

2750 Ballerup

Følg Med