fbpx

Spis Dig til et Bedre Helbred

Giv din krop den rette næring og pleje
Book en gratis afklarende samtale

KAN MAN SPISE SIG RASK?

Kan du genkende det her?

Din krop vil ikke som du vil. Du føler smerter og ubehag dagligt.
Hvis du savner balance i dit liv, hvis du føler dig træt og udkørt, har gener eller symptomer du gerne vil blive kvit, hvis du ønsker at ændre dine vaner eller livsstil til en sundere livsstil, men simpelthen ikke kan komme i gang, så kan jeg hjælpe dig i gang og hjælpe dig undervejs på din sundhedsrejse.

Drømmer du om et liv med færre smerter og større velvære?

Jeg tilbyder dig al min viden, erfaring og støtte. Der findes ingen pille eller quick fix. Desværre. Men der er massere af muligheder, og jeg hjælper og støtter dig hele vejen. Mit mål er at hjælpe dig til større velvære og livskvalitet, ved at give dig en masse konkret viden du kan handle på.

Hvad er en Sundhedsrådgiver?

Som Umahro certificeret Sundhedsrådgiver, kigger jeg på det hele menneske herunder kost og ernæring samt livsstil. Jeg arbejder først og fremmest med basal sundhed baseret på at få KRAMSS* faktorerne på plads. Derefter, hvis der er behov for det, dykker jeg dybere ned og kigger på hvordan vi kan optimere KRAMSS faktorerne for netop dig.

*) står for: Kost, Rygning, Alkohol, Motion, Søvn, Stress

Sundhedsrådgivning

Vælg mellem tre forløb:

Kick-Start

Til dig, der kender dit mål og gerne vil have sparring på hvordan du bedst griber det an, og hvilke knapper du kan dreje på.

Måske er du generalt udkørt og mangler energi og overskud?

Du har brug for mindre justeringer i din livsstil for at opnå den energi og sundhed du drømmer om, så kunne et kort forløb med tre konsultationer være det rette for dig.

Sammen ser vi på dit mål og kick-starter din rejse mod mere energi og større velvære.

Vi mødes 3 gange med to ugers mellemrum eller efter aftale. 

Vi kan mødes fysisk i klinikken eller online via zoom.

 

3 konsultationer
Første konsultation 90 min.
To konsultationer af 60 min.

Pris: 1.595 kr
* spar 205 kr

Boost

Til dig, der gerne vil igang med nogle sundere vaner, og ønsker hjælp til at komme igang. Måske har du en konkret problemstilling vi skal tage hånd om. Vi ser på din livsstil, og ligger en nærende og støttede handlingsplan med udgangspunkt i dit liv.

Måske er dine mål tydelige for dig, men du savner sparring på hvordan du kommer igang med en vedvarende livsstilændring, der virker for netop dig og passer ind i dit liv?

Her ville et forløb på fire konsultationer, være et godt bud for dig.

Vi mødes 2 gange om måneden over 2 måneder eller efter aftale.

Vi kan mødes fysisk i klinikken eller online via zoom.

4 konsultationer
Første konsultation 90 min.
Tre konsultationer af 60 min.

Pris: 1.945 kr
* spar 380 kr

Transformer

Til dig, der er motiveret til at ændre din livsstil og ved at det ikke sker fra den ene dag til den anden. Måske døjer du med livsstilssygdomme eller en auto-immun sygdom, eller har andre gener du gerne vil mindske ved at arbjede på en naturlig måde med den bagvedliggende årsag.

Ændring af kost, vaner og livsstil sker ikke fra den ene dag til den anden. Dels tager det tid og dels er det klogt at tage lidt ad gangen og bygge på, når du er klar. Derfor anbefaler jeg et forløb hvor vi mødes over lidt længere tid, for at få implementeret og forankret sundere valg for netop dig.

Vi mødes 2 gange om måneden i 3 måneder eller efter aftale.

Vi kan mødes fysisk i klinikken eller online via zoom.

6 konsultationer
Første konsultation 90 min.
Fem konsultationer af 60 min.

Pris: 2.445 kr
*spar 930 kr

Udover at du opnår et bedre resultat, får du også en bedre pris ved at vælge et forløb.

Alle priserne er inkl. moms.

Betaling sker via MobilePay eller bank overførsel. Hele beløbet betales ved forløbets start, med mindre andet er aftalt.

Tilkøb af yderligere konsultationer

Har du været i et forløb hos mig, og får du på et tidspunkt brug for en ekstra konsultation, koster det 525 kr per time.

Skræddersyede Forløb

Ønsker du en anden model end ét af min tre forløb, så kontakt mig for en afklarende samtale.

Jeg vil blive præsentere dig for en masse ny viden, og der er ofte mange spørgsmål når man skal igen med at ændre livsstil og/eller spise sig til et bedre helbred, så derfor anbefaler jeg som minimum tre konsultationer.

Står du overfor en større ændring i din livsstil, eller har du svære symptomer du vil arbejde for at mindske, så anbefaler jeg, at vi samarbejder over en periode på 6 – 12 måneder. Vi følger op og justerer planen og mødes efter aftale. 

Hvordan kommer du i gang?

Jeg tilbyder forløb med 1:1 konsultationer i min klinik i Ballerup, eller online konsultationer med video f.eks. via zoom.

Du har mulighed for at få en gratis kort afklarende samtale om et samarbejde med mig, er det rigtige for dig. Book en tid via knappen nedenfor.

 

Hvorfor sundhedsrådgiving?

Hvis du oplever ubalancer i det liv, forsøger vi at finde frem til de underlæggende faktorer (functional medicine) og balancere disse, frem for kun at behandle symptomerne. På denne måde komplementerer vi lægerne og sundhedsvæsenet, ved at undersøge om der er faktorer i din kost, livsstil eller miljø, der ikke er til gavn for dig. Den gode nyhed er, at der er utrolig meget du selv kan gøre, og det er enormt stærkt at tage kontrol over og ansvar for sit eget liv og helbred.

Hvordan jeg arbejder som Sundhedsrådgiver

Som Sundhedsrådgiver tager jeg i konsultationen udgangspunkt i netop din særlige situation. Din baggrund, din historie og dine mål. Ikke to mennesker er éns, hvorfor det er så afgørende for succes and vi skræddersyer en handlingsplan du motiveres af og kan holde fast i. Jeg hjælper dig med at løse de sundhedsmæssige udfordringer du står med lige nu. Jeg tager afsæt i dine mål og din motivation, og er du nysgerrig på rejsen er det endnu sjovere. Det er en fascinerede rejse, og ofte vil jeg spørge dig: ”Hvad er den næste lille ting du kan gøre nu og her, der fører dig tættere på dit mål?”

KRAMSS metoden

En helhedsorienterede tilgang til sundhed

U

KOST

Kost er meget mere end mad og kalorier. Kosten er frem for alt brændstof og næringsstoffer til alle de vitale funktioner i din krop. Når først vi forstår det, bliver det meget nemmere at vælge mad der nærer vores krop. Kosten har via vores fordøjelse og optagelse i cellerne en helt afgørende indflydelse på vores fysiske og mentale sundhed samt vores energi niveau.

S

RYGNING

Helt kort: Det altoverskyggende bedste du kan gøre for din sundhed er at stoppe med at ryge.

S

ALKOHOL

Drikker du for meget? Udover at alkoholen tærer på dine ressourcer, når den skal nedbrydes og kroppen afgiftes (kendt som tømmermænd), så har et stort alkohol forbrug alvorlige heldbredsmæssige konsekvenser på længere sigt.

T

MOTION

Der findes SÅ mange fordele ved motion og bevægelse, at det er helt afgørende for din sundhed og vitalitet. Desværre bevæger mange af os sig alt for lidt. Hvis du ikke er vant til at dyrke motion er det udgangspunktet vi starter fra, men målet er at få mere bevægelse i hverdagen og finde en motionsform du kan lide og derfor for gjort.

T

SØVN

Kroppen har brug for restitution og hvile. Det fleste har brug for 7-8 timers god nattesøvn. Mange har problemer med at sove, men heldigvis findes der meget værktøj i værktøjskassen, der kan hjælpe dig til en bedre nattesøvn.

S

STRESS

Langvarrigt stress er skadeligt for vores humør, overskud men også vores sundhed. Vi ser desværre en eksplotion af stress-ramte i vores samfund. Vi arbejder med strategier for afstressning for at du kan igen kan opnå balance, glæde og velvære i dit liv.

Kontakt

Tel: 5352 3530

E-mail: info@madpoteket.dk

Klinik

Søgårdsvej 1

2750 Ballerup

Følg Med